Qysh Me Luftu Shtangimin në Stomak?


Keni ndjesi ankthi ose keni ngrënë gjellë të rënda? Lexojini këshillat tona dhe luftojeni shtangimin në bark.

1. Masazhojini me tre gishta pikat e vendosura në vijën vertikale që bashkon në mënyrë ideale “gojën e stomakut” me kërthizën. Kryeni këtë masazh për 5 minuta.

2. Me gishtin e madh stimuloji të gjitha pikat e vendosura në vijën që kalon nga jashtë fyellit të këmbës (kocka qendrore e këmbës): filloni nga gjuri dhe vazhdoni deri te kavilja. Vazhdoni kështu për 5 minuta. Dhe përsëriteni te këmba tjetër.

3. Përkuleni këmbën: në gju formohen dy groptha. Mbështeteni gishtin e madh në gropthën e jashtme dhe masazhojeni për 5 minuta, duke zbritur deri në gjysmën e këmbës. Përsëriteni në këmbën tjetër.

/Telegrafi/

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME