Qysh Me Luajt Angry Birds ne Shfletuesin (Browserin) Tuaj?

Aktualisht loja Angry Birds eshte njera nder lojerat me te popullarizuara per telefona mobil. E krijuar ne Dhjetor te vitit 2009 per Apple iOS deri me tani eshte shkarkuar me shume se 12 milion here nga App Store. Kete loje mund ta luani edhe ne kompjuter.

Nese perdorni shfletuesin Google Chrome, ekziston aplikacioni i posaqem te cilin mund ta shkarkoni nga ketu: https://chrome.google.com/webstore/detail/aknpkdffaafgjchaibgeefbgmgeghloj

Thjeshte klikoni butonin Add to Chrome, ristartoni shfletuesin dhe mund te filloni te luani.

Qysh Me Luajt Angry Birds ne Shfletuesin (Browserin) Tuaj?

Nese perdorni ndonje shfletues tjeter, atehere lojen Angry Birds mund ta luani ketu http://chrome.angrybirds.com/