Qysh me liru hapsësirë në iPhone duke optimizuar fotografitë?

Nëse e përdorni iPhone-in tuaj si kamerë për t’fotografuar dhe jeni të brengosur që do t’mbeteni pa hapësirë të lirë, me iOS 8 mund t’i optimizoni fotografitë.

iOS 8 ju jep mundësinë të ruani fotografitë dhe videot e optimizuara në telefon, në ndërkohë që të ruani verzionin e plotë në llogari të iCloud në mënyrë që të ruani hapësirën në pajisje.

qysh me kursy hapsire ne iPhone

Hapi 1:
Hapni aplikacionin Settings.

Hapi 2:
Zgjedhni Photos & Camera.

Hapi 3:
Kjo mundësohet përmes iCloud Photo Library, e cila funksionon nëse e aktivizoni iCloud Drive, andaj sigurohuni që iCloud Photo Library ësthë e aktivizuar.

Hapi 4:
Për fund aktivizojeni Optimize iPhone Storage.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME