Qysh Me Linku një Video nga YouTube prej një Momenti të Caktuar?

Ne faqen YouTube mund te gjeni miliona video te kategorive te ndryshme, por jo te gjitha videot mund te jene interesante per ju.

Shembull: Nese ju pelqen nje video e gjate 5 minuta, dhe juve ju intereson permbajtja e videos prej minutes 3 e tutje, atehere ju mund ta linkoni videon prej asaj minute dhe t’ia tregoni shokeve.

Nese ky eshte linku i videos http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI , dhe ju deshironi ta shikoni videon prej kohes 2 minuta e 54 sekonda, atehere ne fund te linkut, shtoni pjesen #t=2m54s.

Tani linku per shikimin e videos prej atij momenti do te duket keshtu: http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI#t=2m54s

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME