Qysh Me Lidhe nje Mac ne Linksys?

Linksys routeret ndihmojne qe ne shtepi te shperndajne rrjet shume te shpejte. Linksys routeret perdorin nje standard te industrise te quajtur ethernet, i cili perdoret edhe ne Apple kompjuteret. Te gjitha routeret linksys kane portet e tyre ethernet keshtu qe ju mund te krijoni nje rrjet dhe te punoni me MAC duke u lidhur me me shume se dy kompjutere pa pasur problem.


Hapat.

1. C’aktivizojeni rrjetin tuaj te internetit.

2. C’aktivizojeni routerin Linksys.

3. Aktivizojeni rrjetin tuaj dhe pritni deri 60 seconda.

4. Leshojeni routerin Linksys dhe pritni deri 30 seconda.

5. Konektojeni kabllin ethernet ne portin e Linksys routerit. Shumica e routereve Linksys kane 4 porte. Nuk ka problem se ne cilin port e vendosni ju kabllin e rjetit.

6. Konektohuni ne rrjet pasi te keni vendosur kabllin ne router.

7. Hapni nje shfletues interneti.

8. Klikoni ne ndonje faqe qe te verifikoni se routeri LinkSys duke e perdorur rrjetin eshte duke u konfiguruar.