Qysh Me Lidhe iPhone-in me Degjuese Bluetooth?

Bluetooth eshte nje teknologji qe eshte bere shume e popullarizuar per telefonet mobil dhe kompjuteret.

Hapat:

1. Ne iPhonen tuaj klikoni tek “Settings” dhe pastaj tek “General.” Kliko “Bluetooth”  dhe mbajeni leshuesin qe Bluetooth te kyqet.

2. Te konektoheni ne Iphone-in tuaj, leshojeni bluetouthin tuaj dhe sigurohuni se gjithcka eshte ne regull.

3. Klikoni tek emri i iPhone tuaj dhe vendosni se si deshironi te shfaqet emri juaj ne Bluetoth.

4. Pastaj do te ju duhet te vendosni nje fjalekalim me 4 numra ose shkronja, me te cilin njerezit do te mund te kyqeshin ne Bluetoothin e iPhone-it tuaj.