Qysh Me Largu Shiritin e Zi ne Google?

Google se fundi e ka ridizajnuar faqen startuese te saj duke vendosur nje shirit te zi ne pjesen e siperme te faqes. Nese nuk ju pelqen pamja e tille me shiritin e zi ju mund ta largoni ate duke ndjekur udhezimet ne vazhdim.

Krejt qka duhet te beni eshte te instaloni kete skript ne shfletuesin tuaj: http://userscripts.org/scripts/show/105744

Ristartoni shfletuesin dhe shiriti do te largohet.