Qysh Me Largu Prapavijën e Zezë te Fotografitë në Facebook?

Nese menyra e re e shikimit te fotografive ne Facebook nuk ju pelqen, dhe ju bezdis prapavija e zeze qe shfaqet sa here shikoni fotografite e shoqerise tuaj, atehere shume thjeshte mund ta riktheni pamjen e vjeter te shikimit te fotografive ne Facebook.

Ne fotografine qe po shikoni, linku i saj ne fund permban shtesen &theatre. Fshijeni kete pjese, dhe shtypni tastin Enter.

new Facebook photo layout

Me pas mund te vazhdoni ti shikoni fotografite duke klikuar Next / Previous

new Facebook photo layout
click to enlarge

  • Kete mundeni me ba edhe nese e shtypni foton me tastin rrotullues te mesem te mausit..

  • Kete mundeni me ba edhe nese e shtypni foton me tastin rrotullues te mesem te mausit..

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?