Qysh me largu plastikën e shkrirë nga shporeti?

Ndodhë që rastësisht të harrojmë pllakën e shporetit lëshuar, e të vendosim ndonjë gjë plastike mbi të.

Për të larguar plastikën lehtësisht, ndiqni këto këshilla.

1.Mos tentoni ta largoni plastikën gjatë kohës që pllaka është ende e ngrohtë, pasi që vetëm do ta përkeqësoni gjendjen.

2.Pasi të jetë ftohur, mbuloni sipërfaqen e plastikës së shkrirë me sodë bikarboni.

3.Pastaj, spërkatni mbi sodë me uthull të bardhë.

4.Lejoni të veprojë për 1 minutë, dhe me pjesën e fortë të sfungjerit largoni plastikën e mbetur.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME