Qysh Me Largu Pamjen e Re Te Facebook (facebook timeline)?

Me heret ju treguam menyren se si te aktivizoni facebook timeline, dhe vizitoret e priten shume mire, duke e ditur se cdokush i pret mire gjerat e reja.

Por, ne fakt, sic duket facebook timeline nuk doli edhe aq ashtu si pritej, dhe kishim kerkesat e shumta se si te largohet timeline.

Epo kjo behet shume lehte. Futuni ne facebook developers apps duke klikuar ketu, zgjedhni opcionin Edit app, dhe ne menu ne te majte keni opcionin Delete App. Pra ju duhet ta fshini aplikacionin qe ia keni vendosur emrin si keni dashur (qysh edhe ju tregohet ne mesim):

 • Andrea

  o spom bonnnnnn 🙁

 • Andrea

  o spom bonnnnnn 🙁

 • Gentianplepi

  Nuk me ben o vlla….se kam kte opsionin delete apss……:( me ndihmoni ju lutem

 • Gentianplepi

  Nuk me ben o vlla….se kam kte opsionin delete apss……:( me ndihmoni ju lutem

 • Toni-191

  nuk po bon bre ?

 • Toni-191

  nuk po bon bre ?

 • tina

  qysh me deaktivizu timeline-in pi profilit …
  forja o qe un nuk ia kom bo “allow” hiq developer-it po timeline mu ka aktivizu e po du me hek qe munet naj kush me me ndihmu ju lutem sa ma shpejt…
  pres ndihmen tuaj … 🙁

 • tina

  qysh me deaktivizu timeline-in pi profilit …
  forja o qe un nuk ia kom bo “allow” hiq developer-it po timeline mu ka aktivizu e po du me hek qe munet naj kush me me ndihmu ju lutem sa ma shpejt…
  pres ndihmen tuaj … 🙁

 • Gunners

  s’ka mundsi me deaktivizu kerqysh timeline-in… te gjitha profilet do te behen me timeline… mundsia qe e jepin keta me lart ka qen sa ishte ne testim timeline.

 • Gunners

  s’ka mundsi me deaktivizu kerqysh timeline-in… te gjitha profilet do te behen me timeline… mundsia qe e jepin keta me lart ka qen sa ishte ne testim timeline.

 • bess

  ja se kom kta edit map hiq

 • bess

  ja se kom kta edit map hiq

 • Fit Im

  pse bre spo boon spo heket hiiq. spo jeni tkjart nese ka mundsi ma mir me spjeguu. se po ka edhe nyoutube. po prap spo heket ? pres ndonje shpjegim tjeter

 • Fit Im

  pse bre spo boon spo heket hiiq. spo jeni tkjart nese ka mundsi ma mir me spjeguu. se po ka edhe nyoutube. po prap spo heket ? pres ndonje shpjegim tjeter

 • Tr1m11

  Qysh Quhet i Vjetri be

 • Tr1m11

  Qysh Quhet i Vjetri be

 • Tr1m11

  o Qysh Quhet i Vjetri bee.??

 • Tr1m11

  o Qysh Quhet i Vjetri bee.??

 • Biondina-212011

  uuuffffffffff nuk kuptova

 • Biondina-212011

  uuuffffffffff nuk kuptova

 • Faton Deliu

  nuk po shfaqet Edit APP!:p

 • Faton Deliu

  nuk po shfaqet Edit APP!:p

 • dadasdasd

  a bon ni ndihme spo kam shanc me hjek timeline ne facebook u myta tu provu plot menyra po spo ka shanc a kish mujt naj kush mem ndihmu tung b4rdhiferizaj

 • dadasdasd

  a bon ni ndihme spo kam shanc me hjek timeline ne facebook u myta tu provu plot menyra po spo ka shanc a kish mujt naj kush mem ndihmu tung b4rdhiferizaj

 • qka je ka fol qyfte bree smundesh me gjet edit app pa kriju new app ty tpaska rra sheqerii wlla

 • qka je ka fol qyfte bree smundesh me gjet edit app pa kriju new app ty tpaska rra sheqerii wlla

 • Njomza-f

  oo nuk ka kerka edit app as delete app :O?

 • Njomza-f

  oo nuk ka kerka edit app as delete app :O?

 • Nita166

  qysh me hjek spo del kerkund edit app 😛

 • Nita166

  qysh me hjek spo del kerkund edit app 😛

 • Nita166

  http://bit.ly/getoldprofile provoni qeta :S 😛

 • Nita166

  http://bit.ly/getoldprofile provoni qeta :S 😛

 • Shpetimii

  Nuk mun e hjekni ma volla e bajshi meshnet

 • Shpetimii

  Nuk mun e hjekni ma volla e bajshi meshnet

 • Adelinzza

  spo bon qishtu qysh po thuni ju :(.

 • Adelinzza

  spo bon qishtu qysh po thuni ju :(.

 • dua ta largoj timeline

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?