Qysh Me Largu Facebook Timeline ne Firefox/Chrome/Internet Explorer?

Pamja e re e Facebook Timeline nuk po pelqehet nga shumica e perdoruesve te Facebook-ut, keshtu qe programeret kane krijuar menyra per largimin e kesaj pamje.

Procedura eshte shume e thjeshte:

  1.  Nese perdorni Mozilla Firefox, klikoni ketu dhe me pas klikoni Allow.
  2. Nese perdorni Google Chrome, klikoni ketu dhe me pas klikoni Install.
  3. Nese perdorni Internet Explorer, klikoni ketu dhe me pas ndiqni proceduren si ne foto: