Qysh Me Largu Facebook News Ticker?

Facebooku se fundi ka bere ndryshime te medha ne pamjen e vet, nje nder ndryshimet eshte edhe “news ticker” i cili ndonjehere mund te jete i merzitshem. Ne vazhdim do te tregojme se si ta largoni Facebook News Ticker.

Firefox:

Shkoni te faqja http://userstyles.org/styles/53875/facebook-ticker-remover

Klikoni install just stylish

Klikoni Allow

Klikoni Install Now
Klikoni Restart Firefox per te perfunduar instalimin
Tani kthehuni serish te linku: http://userstyles.org/styles/53875/facebook-ticker-remover
Klikoni butonin Install with Stylish.
Klikoni Install
Kthehuni ne faqen e Facebook-ut dhe do te shihni se news ticker eshte larguar
Nese perdorni Google Chrome, thjeshte klikoni Install as user script
 • Nikki

  a din qysh duhet me kthy news ticker se po du me kthy apet

  • zana

   qysh duhet me kkthy news ticker ne fb .

 • Nikki

  a din qysh duhet me kthy news ticker se po du me kthy apet

  • zana

   qysh duhet me kkthy news ticker ne fb .

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?