Qysh Me Largu Eren e Kembeve?

Për t’a larguar erën e këmbëve se pari duhet t’i analizoni faktorët që e shkaktojnë paraqitjen e erës së këmbëve.

Shkenctarët shpesh herë e definojnë këtë fenomen si djersitje të këmbëve ose erë që paraqitet te disa lloj I këpucëve për shkak të materialit të tyre. Ankesat më të mëdha vijnë gjatë sezonit të verës.

Koha e nxehtë shkakton djersitje të këmbëve dhe mikroorganizmat që krijohen shkaktojnë erë.

Sëmundjet kronike në organizëm mund të jenë shkaktarë të erës së këmbëve, në vecanti personat e sëmurë nga diabeti, këmbët e të cilëve fryhen dhe djesiten më shpejtë.

Ekzistojnë krema të ndryshme për largimin e erës së këmbëve,poashtu edhe medikamente me përmbajtje bimore. Këto barna (meqë kanë përmbajtje bimore), pengojnë depërtimin e bakterjeve e në vecanti të pjesëve ku lëkura është e plasur si dhe bëjnë largimin e erës.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME