Qysh me kursy ujin?

Disa këshilla praktike se çfarë duhet dhe nuk duhet të bëjmë për të kursyer ujin, për të mbrojtur mjedisin.

Live better saving water gadgets

Nuk duhet

Mos e lini çezmën hapur kur lani zarzavatet
dhe enët!

Mos e shkrini ushqimin në lavaman me qezmën e hapur!

Mos i lini rubinetet hapur!

Mos e lini rubinetin e dushit të hapur kur jeni duke përdorur sapunin ose shampon.
Mos bëni dushe të gjata.!

Duhet

Lani zarzavatet dhe enët në lavaman ose në një enë të mbushur me ujë!

Shkrijeni ushqimin në frigorifer gjatë natës!

Kontrolloni nëse ka rrjedhje të rubinetave rregullisht duke mbyllur të gjithë rubinetët dhe nëse ka probleme njoftoni menjëherë hidraulikun!

Mbylleni rubinetin e dushit kur përdorni sapunin ose shampon dhe bëni dushe të shkurtra!

 

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME