Qysh me kursy para?

41

Nëse doni të kurseni para në shuma të shuma të mëdha zgjidhja më e mirë është të hapni një llogari bankare. Por nëse doni të kurseni para në shtëpi atëherë ndiqni hapat në vijim:

Hapi 1
Bleni një lodër për të ruajtur kursimet tuaja.

Hapi 2
Shmangiuni gjërave të shtrenjëta, bleni më lirë sa herë që është e mundur.

Hapi 3
Mos mbani para kesh në kuletë në qoftë se nuk ju duhen në të vërtetë.

Hapi 4
Kurseni ato dhe shtoni në lodrën e kursimit.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME