Qysh me kuptu vëllimin molar të gazeve në kimi?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu vetitë fizike dhe kimike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu vëllimin molar të gazeve në kimi?

Një mol i çfarëdo gazi në kushte standarde (në temperaturë 273.15 K ose 0 0C dhe shtypje 1 bar) ka numër të njëjtë të molekulave dhe zë vëllim prej 22.4 dm3.

VËLLIMI-MOLAR-I-GAZEVE

Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com përzgjidhni lëndën KIMI ose klikoni direkt në linkun https://kimia.eduongo.com  ose ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi:

Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS – Zgjedhni një klasë(kurs) – Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE –

Klikoni në rubrikën “new student” – Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin – Klikoni në “Sign up”

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME