Qysh Me Shiku se Cilit Te Famshem i Perngjajme?

Per te kuptuar se cilit te famshem i perngjajme ne duhet te kemi nje fotografi ne kompjuter dhe duhet te hyjme ne webfaqen

 

 

 

http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/try-face-recognition.php

Aty mund uploadojme fotografine tone. Kur ta kur te prfundon upload-imi i fotografise shtypni butonin:

Run Face Recognition!

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME