Qysh Me Kuptu qe jeni në fund të lidhjes?

Nëse jeni në një lidhje të gjatë, nganjëherë e ndjeni e nganjëherë jo, se po afrohet fundi i saj.

Megjithatë, ekspertët sugjerojnë disa shenja të sigurta, të cilat tregojnë se ndoshta jeni pranë ndarjes.

Ju sjellim pesë shenjat paralajmëruese se lidhja juaj është pranë fundit:

– Nuk keni për çfarë të bisedoni.

– Juve nuk ju interesojnë njerëzit që për partnerin janë të rëndësishëm dhe anasjelltas.

– Njëri nga ju papritmas bëhet i fiksuar pas punës.

– Shoqëroheni vetëm në grupe të mëdha (nuk ndani kohë vetëm për njëri-tjetrin).

– Nuk e mbështetni njëri-tjetrin dhe publikisht shprehni kundërshtimet.

/Telegrafi/