Qysh Me Kuptu Ndonje Film qe nuk e Kuptoni?

Shkruani. Merreni nje laps dhe nje leter dhe shkruani. Merrni shenime per filmin. Shkruani emrat, lokacionet, datat, etj.

Kthejeni filmin pas. Kthejeni filmin pas cdohere kur nuk e kuptoni saktesisht se cfare po ndodh. Ka raste ku nuk kuptohen skena te caktuara te filmit.

Pasi te keni perfunduar se ndjekuri filmin, ndiqeni serish ndonje dite tjeter. Diten tjeter mendja juaj do te rifreskohet. Hidhni nje sy shenimeve qe i keni marr heren e pare dhe ndiqeni serish.

Hyni ne internet dhe lexoni rishikime per filmin. Kjo ju ndihmon te kuptoni me mire filmin.

Diskutoni. Diskutoni filmin me te tjeret qe e kane pare. Do te shihni interpretime te ndryshme nga te tjeret dhe do ta kuptoni me lehte.

Filmi qe po e ndiqni e ka nje zhaner. Do te thote qe eshte specifikuar ne nje kategori. Nese nuk e kuptoni filmin atehere mundet zhanri i filmit te ju ndihmoj. Mund te jete ndonje komedi qe mund te mos ju duket qesharake. Mund te jete aksion qe ndoshta nuk ka edhe aq aksion per shijen tuaj.

  • Mirsad Aliu

    ooo vlllaaa be.. nimom te lutem se spo muj me e kuptu nji film vallahit… jan nja dy veta.. njani shtin edhe nxerr dicka pi kti tjetrit e ajo vec of of ja ban… cka do me than kjo se sun pi bi nfije…

  • Mirsad Aliu

    ooo vlllaaa be.. nimom te lutem se spo muj me e kuptu nji film vallahit… jan nja dy veta.. njani shtin edhe nxerr dicka pi kti tjetrit e ajo vec of of ja ban… cka do me than kjo se sun pi bi nfije…

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?