Qysh me kuptu krijimin e valëve dhe llojet e tyre?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat ligjet e Fizikes, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu krijimi i valëve dhe llojet e tyre?

Si pasojë e goditjes së gurit në sipërfaqen e ujit, do të krijohen rrathë gjithnjë duke u rrit, të cilët faktikisht formojnë valën

Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com.

Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com

përzgjidhni lëndën FIZIK ose klikoni direkt në linkun http://fizike.almooc.com ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi:

Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS Zgjedhni një klasë(kurs) Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE Klikoni në rubrikën “new student” Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin Klikoni në “Sign up”

fizika

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME