Qysh Me Kthy/Rrotullu Videon ne Windows 7?

Ne te shumten e rasteve, per incizimin e videove perdorim telefonat tone mobil. Ndodh qe pas bartjes se videos ne kompjuter, shohim se videoja nuk eshte incizuar ne menyren e duhur pasi qe nuk e kemi mbajt telefonin mobil ne poziten e duhur gjate incizimit. Ketu do te mesoni se si ta ktheni videon ne poziten e duhur.

Hapeni programin Windows Movie Maker

Klikoni mbi video, dhe mbajeni te shtypur tastin e mausit dhe bartni videon ne pjesen e djathte te dritares se programit.

rotate video file

Klikoni njeren prej ikonave per ta rrotulluar videon, dhe me pas ruajeni videon.

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?