Qysh Me Kriju Veze te Rrejshme?

Merreni nje veze, dhe hapeni nga nje vrime me gjilpere ne te dyja anet. Njeren vrime e hapni pak me shume, tjetren e leni ashtu si eshte.

Largoni sasine brenda vezes me ane te pjeses qe kemi hapur me shume:

Perdorni ngjites per te mbyllur hapsiren qe keni hapur me pak:

Ne anen qe e keni hapur me shume derdhni keqap(ketchup), majonez, mustard apo dic te tille:

Mbylleni vezen me ngjites, vendoseni ne vendin ku i vendosni vezet, dhe pritni sa te terret, e pastaj shiqojeni ndoke se si do reagoj kur te shohe se “cka ka ndodhur me vezen”.