Qysh Me Kriju Username Ne Google+ ?

Ne faqen www.gplus.to ne hapesiren Nick Name e shkruani username sipas deshires.
Ne hapesiren Your Google+ ID e vendosni ID-ne tuaj personale te
Google+:

Ne fund klikoni butonin add.

Per tu qasur ne profilin tuaj, tani mund te perdorni url-ne e
shkurtuar: gplus.to/username.

 

//Falenderojme Fisnik Sylka per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME