Qysh me kriju termos për kanaçe?

Në mot të nxehtë, t’i mbajmë kanaçet të ftohta qoftë edhe në plazh është më se e domosdoshme. Ky artikull tregon se qysh me kriju termos për t’i mbajtur kanaçet e ftohta.

can cooler

Hapi 1
Çka ju duhet

step 1

 

– kanaçe
– izolues i dyshemesë
– marker permanent
– gërshërë
– pistoletë që shkrinë ngjithësin

Hapi 2 
Mbështilleni kanaçen me izolues

step 2

Hapi 3
Shënjoni me marker dimenzionet e kanaçës në izolues

step 3-1 step 3

Hapi 4
Preni me gërshërë në vijat e shënuara

Step 4

Hapi 5
Poashtu shënjoni vijat rreth kanaçës në izolues

step 5 step 5-1

Hapi 6
Mbështilleni kanaçen me izoluesin e prerë sipas matjeve

step 8

Hapi 7
Përdoreni pistoletën që shkrin ngjitësin dhe ngjiteni izoluesin

step 9 step 9-1

Hapi 8 
Poashtu përdorni ngjitësin edhe në pjesën e poshtme të izoluesit

step 10

Hapi 9
Vendosni pjesën e poshtme të izoluesit

step 11

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME