Qysh me kriju syze 3D?

E gjitha cka ju duhet është një palë syze dhe 2 markera, i kuq dhe i kaltër.

Qysh me kriju syze 3dHapi 1:
Plastikën e tejdukshme ngjyroseni me markera.

 

Hapi 2:
Tek syri i majt ngjyroseni me ngjyrë të kuqe, ndërsa tek syri i djathtë me ngjyrë të kaltër. Vendoseni në sy dhe shikoni filma 3D gjith ditën.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME