Qysh Me Kriju Screensaver ne Windows XP?

Nese per nje kohe te caktuar nuk e perdorim kompjuterin, ne ekran shfaqet screensaver. Zakonisht me instalimin e Windowsit vijne edhe disa screensaver te ndryshem, por nese nuk ju pelqejne ato ju mund te krijoni nje screensaver me fotografite tuaja sipas deshires.

Se pari duhet te krijoni nje folder me fotografite qe deshironi te shfaqen ne screensaver. Me pas ne desktop klikoni me tastin e djathte te mausit mbi hapesiren e zbrazet dhe zgjedhni opcionin Properties. Shkoni te tabi Screen saver ““ My Pictures Slideshow ““ .

Caktoni lokacionin e folderit ku jane fotografite, caktoni  sa shpesh duhet te ndryshohen fotografite, madhesine e fotografive, etj.