Qysh Me Kriju Postera Gjigant Per Dhomen Tuaj?

Dekorimin e dhomave tona e bejme ne menyra te ndryshme, por me i preferuar eshte dekorimi me postera te kengetareve, bendeve, apo filmave te preferuar.

Per krijimin e posterit gjigant per dhomen tuaj, se pari duhet ta shkarkoni programin Rasterbator nga ketu: http://arje.net/files/Rasterbator_Standalone_1.2.zip

Se pari zgjedhni fotografine nga e cila deshironi te krijoni poster, dhe ruajeni ne kompjuterin tuaj. Me pas hapeni programin dhe ndiqni hapat ne vazhdim.

Caktoni fotografine e deshiruar
Zgjedhni madhesine e fletes A4
Caktoni numrin e fleteve
Nese doni ta keni posterin nje ngjyresh atehere mund te zgjedhni gnjyren me njerin prej opcioneve. Nese doni ta keni shume ngjyresh caktoni multi-color
Fajlli dales me te gjitha fletet do te jete ne formatin PDF
Mbylleni programin
Tani vetem duhet ta shtypni dokumentin PDF i cili ka 25 faqe dhe me pas ti bashkoni fletet dhe ti ngjitni ne murin e dhomes suaj
 • Guest

  a bon me e dit cilit kendetar jan ne foto/?..

 • Guest

  a bon me e dit cilit kendetar jan ne foto/?..

 • Begatim Lekaj

  a bon me e dit kush esht ne foto??

 • Begatim Lekaj

  a bon me e dit kush esht ne foto??

 • Begatim Lekaj

  kush jan kta ne foto ???

 • Begatim Lekaj

  kush jan kta ne foto ???

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?