Qysh Me Kriju Nje Webfaqe .tk Falas?

Edhe pse prapashtesa .tk eshte prone private e qeverise Tokelau dhe Teletok qe eshte krijuar ne vitin 1997., lejohet qe te krijoni webfaqe personale falas me prapashtesen .tk .

Hapeni shfletuesin ne kompjuter, dhe shkoni te faqja per regjistrimin e domainave .tk qe eshte http://www.dot.tk

Klikoni “Web Domain” qe gjendet ne pjesen e siperme te faqes. Shkruani domainin qe deshironi ta regjistroni dhe klikoni butonin “Next”. Nese domaini i zgjedhur eshte i lire do te vazhdoni me hapin tjeter, nese domaini eshte i regjistruar me pare atehere do te ju kerkohet ta provoni nje domain tjeter.
Zgjedhni “Free domain” dhe klikoni butonin “Next”.
Shkruani URL-ne e faqes qe deshironi ta krijoni , shkruani email adresen dhe kodin e sigurimit. Klikoni butonin “Next”.
Shkruani  username dhe password per llogarine tuaj .tk dhe klikoni “Next.” Detajet e regjistrimit per domainin tuaj  .tk do te ju dergohen ne email adrese.