Qysh Me Kriju nje Tekst me Katrore te Coptuar ne Photoshop?

Filloni duke krijuar nje document te ri, me permasa si ne foton me poshte:

Ngjyroseni me ngjyre te zeze prapavijen:

Ndroni ngjyren background-foreground:

Zgjedhni nje ngjyre per text. Mund te zgjedhni cfare te deshironi, por te jete me e mbyllur. ne kete rast eshte perdorur e gjelberta:

Selektojme Text Tool:

Shkruajme textin:

Klikojme me te djathte mbi layerin e textit dhe ja bejme Reastize Type:

Ja bejme duplicate layerit:

Ja bejme hide layerit te pare:

Shkojme Filter>Stylize>Tiles, me keto opcione:

Thjeshte shkojme apply, pastaj klikojme Ctrl+F ne tastiere, per te aplikuar kete 2 here:

Marim Magic Tool dhe selektojme ngjyren e bardhe:


Pasi te selektojme shkojme Delete

Ja bejme duplicate layerit orgjinal:

Pastaj ja bejme show layerit te ri:

Zgjedhim ngjyre me te qelet per tekst:

Shkojme Image>RotatCanvas 90° CW:

Shkojme perseri Filter>Stylize>Tiles, dhe kesaj here aplikojme 3 here te njejten:

Prap marrim Magic Wand, selektojme te bardhen dhe e fshijme:

Prap shkojme te njejten prej fillimit, duplicate, e rrotullojme foton, ngjyren me te qelet, i fshijme, prap te njejten, deri sa ta sjellim foton ne poziten fillestare:

Klikojme si ne foto:

Zgjedhim Stroke:

Perdorim keto opcione:

Rezultati perfundimtar: