Qysh Me Kriju nje Tabele Mireseardhese ne Faqen Tuaj te Facebookut?

Faqet e Facebookut jane nje nder menyrat me te mira per te fituar trafik. Te krijoni faqe ne facebook eshte shume e lehte dhe merr shume pak kohe per te krijuar nje faqe. Tabelat mireseardhese ne faqen e Facebookut jo vetem qe do te ju ndihmoje qe njerezve ti pelqeje me shume faqja por gjithashtu do te ju ndihmoje se ata mund ti ftojne shoket e tyre shume lehte ne faqe.

Facebook page like welcome tab How To Create Welcome Tab For Facebook Fan Pages?
E para nga te gjitha ju duhet te vendosni numrin e telefonit tuaj ne Facebook qe ta verifikoni llogarine tuaj mire. Pasi qe ta verifikoni ju duhet te shkoni ne “Create New App” (kete mund ta gjeni ne anen e majte) dhe vendosni cfaredo emri qe juve do te ju pershtatet, pastaj klikoni “Continue” si ne foto.

Create new app in facebook How To Create Welcome Tab For Facebook Fan Pages?
Shkruajeni Kodin Captcha qe do te ju shfaqet dhe klikoni submit.

security check facebook apps How To Create Welcome Tab For Facebook Fan Pages?
Pasi qe te regjistroni kete aplikacion, shkoni posht dhe gjejeni “Page Tab” aty ju duhet ti vendosni detajet e faqes suaj te Facebookut qe te regjistrohet faqja mireseardhese. Shkruani te dhenat dhe klikoni tek save changes si ne foto.

facebook page tab app How To Create Welcome Tab For Facebook Fan Pages?
Tani shkoni tek “View App Profile” ku mund te gjeni “Related Links” Dhe pastaj klikoni “Add to My Page” keshtu qe ju do te vendosni cila foto do t’i shfaqet vizitoreve ne fillim kur te hyjne ne faqen tuaj te facebookut.