Qysh Me Kriju nje Rrjet Wireless?

Perdoruesit jane gati qe te lidhen me wireless rrjetet e tyre duke perdorur adapterat e rrjetit. Shumica e kompjutereve laptopeve vijne me adaptere te rrjetit te instaluara. Nese kompjuteri juaj nuk ka nje, perdoreni nje USB adapter te rrjetit. Udhezimet per te ditur me shume qe ta instaloni rrjetin tuaj mund ti gjeni ne Control Panel.


Hapat:

1. Klikoni ne butonin Start

2. Shkoni ne “Control Panel” dhe klikoni “System Security.”

3. Klikoni tek “System” Dhe kliko “Device Manager”

4. Klikim i dyfishte ne “Network adapters” ne “Device Manager” kerkoni per wireless adapter. Kerkoni detajisht per lidhjet qe i kane te kycura rrjetet ne emrat e tyre.

5. Perdoreni aplikacionin ose diskun i cili vjen me adapterin. Ne disa raste systemi nuk do te jete i gatshem qe ta vereje rrjetin tuaj. Por ju mund ti gjeni driver’at edhe online.

 • a mund te shpjegoni me mire kete?

 • Leart RaMa

  a mund te shpjegoni me mire kete?

 • fruta perime ne tiran

 • fruta perime ne tiran

 • meNNdy

  Shume e pakjart :S

  • EndritZhOcK

   Po po Shumë e Pa’Kjart

 • meNNdy

  Shume e pakjart :S

  • EndritZhOcK

   Po po Shumë e Pa’Kjart

  • w3c

   a pe shihni qe po thot ME SHUM UDHZIME I GJENI nCONTROL PANEL o huta :S

 • Toni

  E perkthyme prej anglishtes garant. Ma zi se google translate e perkthyme :F

 • EndritZhOcK

  Shum E Pa Kjart Kjo Nuk Po e Gjej Device Manager Kerkaaaaa

 • EndritZhOcK

  Shum E Pa Kjart Kjo Nuk Po e Gjej Device Manager Kerkaaaaa

 • kjo qenka shum e mir

 • nexhat

  kjo qenka shum e mir

 • BlackSAf

  sun pe gjaj kerkun System Security

 • BlackSAf

  sun pe gjaj kerkun System Security

 • Black-Snoow

  mas pari klikon te My computer me tastin e djatht > properties > hardware > device manager > network adapters . Qisshtu diqka koka munu me thon.

 • Black-Snoow

  mas pari klikon te My computer me tastin e djatht > properties > hardware > device manager > network adapters . Qisshtu diqka koka munu me thon.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?