Qysh Me Kriju nje PDF Dokument ne Word, Excel ose PowerPoint?

Nese e ruani nje dokument Wordi, Exceli, apo nje prezantim PowerPointi ne formatin PDF, ju i mundesoni personave qe nuk e kane te instaluar Microsoft Office-in ta hapin dokumentin me lexues PDF qe jane pa pagese si Adobe Reader, Foxit Reader, etj.

Per ta ruajtur nje office dokument ne formatin pdf se pari hapeni dokumentin e deshiruar.

Klikoni File, dhe zgjedhni Share.

Klikoni Create PDF/XPS Document.

Ne anen e djathte, klikoni butonin Create a PDF/XPS

Caktoni vendin ku te ruhet fajlli. Vendosni emrin e fajllit sipas deshires. Keni kujtes qe Save as type ne menyne renese te jete PDF.

Klikoni butonin Publish per te perfunduar.