Qysh Me Kriju nje Kartoline Tuajen?

Cka do te ju duhet?

1. Nje aparat fotografik.
2. Nje kompjuter te lidhur ne internet.
3. Kohe 15 deri 30 minuta.
4. Nje dizajn i thjeshte.

Se pari fotografojeni ndonje gje ose ndonje vend qe deshironi te jete ne kartoline.
Une dua qe te fotografoj njerez. Une i mbaj mend vendet sipas njerezve. Mire bejeni fotografine te cilen e deshironi dhe vendoseni ne kompjuterin tuaj.

Dizajnojeni fotografine tuaj.
Nese ju jeni nje ekspert i Photoshop-it, ju mund te mos shkoni fare ne piknik dhe te dizajnoni ne photoshop cfaredo deshironi. Ose nese juve nuk ju intereson per dizajnin e fotografise kalojeni ate. Por me disa klikime ju mund ta ndryshoni fotografine dhe do te beni qe te mendojne se ju jeni nje fotograf profesional.

Nese nuk dini ta perdorni Photoshop-in shkoni tek picnik.com. Picnik eshte nje editues i fotografive online. Kjo eshte e gjitha falas dhe keni shume opcione per ta perdorur.

Vendosni kufi ne foto. Shkoni tek efektet dhe provoni efekte qe fotot te duken si te viteve me te hershme. Njerezit i deshirojne shume si duken fotografie e filmave te vjeter.

Shkruajeni nje mesazh ne kartolinen tuaj. Ndonje gje qe deshironi, p.sh. ” Une do te doja qe te ishe ketu” ose “Pershendetje nga …”. Ju mund te zgjedhni se qfare deshironi.

Provoni qe kartolinen ta beni te duket sa me mire dhe sipas shijes suaj.

Keshtu qe tani ju mund ta printoni kartolinen tuaj dhe te ja dergoni personit te cilit deshironi.