Qysh me kriju një fytyrë të përbërë nga shkronjat në photoshop?

Në këtë mësim mbi Photoshopin do ju tregojmë se si të manipuloni një fytyrë, dhe ta bëno të formohet nga shkronja të ndryshme. Do të mësoni se si të përdorni Brushën në photoshop dhe se si të përdorni teknika të ndryshme për të krijuar një rezultat si fotoja më poshtë.

 

Përpara se të nisni të shikoni mësimin në video poshtë do ju rekomandojmë të zbrisnit brushin, dhe fotografinë që unë kam përdor në këtë mësim, ju mund të perdorni fotografi tjetër, por do t’iu rekomandoja si fillim sa për të mësuar teknikat dhe për ta kuptuar më mirë se cfarë po ndodh në mësim, do ishte më mirë të merni foton që unë kam përdor.

Për të instaluar brushin do t’iu duhet te klikoni dy herë download , dhe do hapet në photoshop.

Zbrit Brushin Fotografia

 

Në këtë mësim mbi Photoshopin do të ju tregoj se si të manipuloni një fytyrë, dhe ta bënë të formohet nga shkronja të ndryshme, do mësoni se si të përdorni Brushes në photoshop dhe se si të përdorni teknika të ndryshme për të krijuar një rezultat si fotoja më poshtë…

Këtu poshtë janë disa shembuj të tjerë ku kam përdorur të ën teknikë!

Nga: http://www.katrology.com/

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME