Qysh Me Kriju Nje Dhurate Kreative?

Nese deshironi qe te beni te ndihet mire dikush qe ju e vleresoni atehere me se miri mund ta beni ne nje dite te veqant me nje dhurate kreative, ketu mund ti gjeni disa shembuj se cka mund te beni:

1. Informohu mbi gjërat që i duken më interesante personit që do t’i bësh dhuratën. Gjej dhurata që janë të lidhura me interesat e tij.

2. Mendo për aftësitë e tua. Ku jeni më i mirë ? Për shembull, nëse je i mirë në poezi, mund të shkruash një poezi si dhuratë.

3. Shkoni në ndonjë dyqan, ose mund të ndërtoni një gjë me aftësitë tuaja. Kjo mund të ishte një dhuratë perfekte për atë person.

4. Shikoni përmes gjërave që posedoni ju ? Ndoshta mikut tuaj i pëlqen ndonjë nga gjërat që keni ? Ju mund t’i bëni si dhuratë ndonjë gjë që keni në mesin tuaj.

5. Bëni një vizatim. Ndoshta shokut tuaj i pëlqen kitara ? Ju mund të vizatoni atë dhe të fusni një mesazh brenda tij.

6. Thurr një shall, apo një kapelë, nëse dini të thurrni.

7. Gatuani një tortë. Kjo dhuratë do të ishte perfekte nëse jeni të informuar për shijen e shokut tuaj mbi ëmbëlsirat.

8. Disa nga ide të mira : përmbledhje poetike, CD, foto nga kujtimet tuaja më të mira, libër me thënie, tekste nga këngëtarë të famshëm, ndonjë fotografi të veçantë mes jush.

9. Bëhuni kreativë dhe shpërtheni aftësitë e juaja krijuese ! Ju nuk duhet të jeni një artist, por ndihmon të keni një sy për atë çfarë duket mirë.

10. Përpiquni që dhuratat të mos i bëni të komplikuara, sepse edhe thjeshtësia posedon bukurinë e saj.