Qysh Me Kriju Ni Torrent File?

Torrent fajllat jane te dhena te cilat permbajne informata per vendndodhjen e fajllave qe deshirojme ti shkarkojme. Kur klienti inicializon nje torrent download, atehere mblidhen informata nga te ashtuquajturit ‘trackers’ , dhe pas perfundimit te shkarkimit klienti mund ta perdore fajllin si teresi.

Per krijimin e torrent fajllave do te ju duhet programi uTorrent te cilin mund ta shkarkoni nga ketu: http://www.utorrent.com/

Pasi ta shkarkoni programin, instalojeni dhe hapeni ate. Ne menyne kryesore klikoni File dhe zgjedhni opcionin Create New Torrent…

Lokalizoni fajllin ne kompjuterin tuaj per te cilin deshironi te krijoni torrent.

Shkruani informatat perkatese ne hapesirat e dhena

Klikoni “Create and Save as”  per ta krijuar torrent fajllin.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME