Qysh Me Kriju një Audio CD?

Per krijimin e nje Audio CD, ne kompjuterin tuaj duhet te keni CD/DVD Recorder, si dhe softuer perkates qe ju mundeson incizimin e te dhenave ne CD/DVD.

Shkarkoni Ashampoo Burning Studio nga ketu, dhe instaloni programin.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSt_YiFhuSZHPYzgz3lkZqClcYQ13PkkKDW55bKVmqIw4PPZbPA

Pas instalimit, hapeni programin dhe zgjedhni opcionin Burn or Rip Music > Create an Audio CD

Me pas klikoni butonin Add, dhe zgjedhni kenget qe deshironi ti permbaje Audio CD e krijuar.

Keni kujdes qe te mos tejkaloni hapesiren e lejuar per incizim. Nje CD ka hapesire 700MB (80 min). Klikoni Next per te vazhduar.

Vendosni CD, dhe kur ju shfaqet nje i gjelber, klikoni Write.

Kur perfundon procedura e incizimit, CD-ROM-i do te hapet automatikisht.

 • ilir krasniqi

  Nuk funksionon NE VEND TE SHENJES √ me del X :S

 • ilir krasniqi

  Nuk funksionon NE VEND TE SHENJES √ me del X :S

 • Kladjo

  Me Falni Por kam nje hall sepse saher dua te fus ne cd dic nuk bene cd e zbrazet nuk hapet i bej burn te gjitha por asgje me ndihmoni ju lutem !!!

 • Kladjo

  Me Falni Por kam nje hall sepse saher dua te fus ne cd dic nuk bene cd e zbrazet nuk hapet i bej burn te gjitha por asgje me ndihmoni ju lutem !!!