Qysh Me Kriju nje Account (llogari) ne Windows 7?

Per te krijuar nje account te ri ne Widnwos 7, shkojme Start->Control Panel->User Accounts and Family Safety->Add or remove user accounts.


https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/10/4user.png?w=640

Klikoni Create a new account.

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/10/2user.png?resize=426%2C318
Shkruani emrin qe doni ta kete accounti, dhe zgjedhni llojin e accountit (perdorues i thjeshte ose administrator)

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/10/3user.png?resize=497%2C280
Klikoni Create account per te perfunduar.

  • islam

    Woooooww si po arrini ta beni kete

  • islam

    Woooooww si po arrini ta beni kete

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?