Qysh Me Kriju Llogari ne Hotmail?

A deshironi te dini se qysh me hape llogari / qel add ne Hotmail, e cila mund te perdoret ne Mesengjer, E-mail, dhe qellime tjera? Atehere jeni ne vendin e duhur.

Vizitoni faqen e Hotmail, tashme te shendrruar ne Windows Live.

Klikoni ne butonin Sign Up ne anen e majt te faqes.

Zgjedhni nje nga dy opsionet per hapje pa pagese te llogarise, dhe klikoni ne Get It. 

Mbusheni formularin, dhe klikoni ne butonin ‘I Accept’.

Nese keni ndonje e-mail adrese tjeter si p.sh. Yahoo! ose te ndonje sherbimi tjeter, atehere ju lutem shkruajeni ate, sepse do te ju ndihmoj ne rast se harroni fjalekalimin (password-in) e ketij e-mail-it qe jeni duke e hapur.

Mbylleni dritaren dhe hapeni nej te re, pasi qe te keni krijuar E-mail adresen me sukses.

Vizitoni serish faqen e Hotmail per tu kycur ne llogarine qe sapo krijuat.

Pasi qe te kyceni, mund te kontrolloni e-mailat e pranuar, edhepse ne kete pike, ju keni vetem nje mesazh per mireseardhje.

Ju mund te perdorni kete adrese dhe fjalekalimin e tij ne Mesengjer. Verzioni i tanishem i Mesengjerit njihet si Windows Live Messenger, dhe kjo duhet shkarkuar nese deshironi pervojen me te mire.

 • gani hoti

  deshiroj te hapi nje imel te re

  • ardijana

   qysh me qel add

 • Katarina Vuksani

  Ju kisha lutur qe te me infromoni qe si te dergoj prej imeljit tim nje imelj i cili eshte zurtar mbrenda postes se mberritur, nuk e di se a me kuptoni, ne shkresen e shkruar mbrenda saj ekziston edhe nje imelj ne te cilin duhet te pergjigjen dretperdrejt, por kete nuk po di se si ju lutem me informon ne imeljin tim te larteshkruar. Faliminderit

 • si me qel nje adres te re

 • malsore rrusta

  Qysh me qel facebooj

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?