Qysh me kriju kremë organike për mbrojtje ndaj diellit?

Përbërësit:

  • 50 gram dyll bletësh
  • 2 lugë vaj kokosi
  • 2 lugë vaj bajamesh
  • 2 lugë vaj karrotash
  • 1 lugë vaj nga vitamina E
  • 2 lugë xhel aloe vera.

1.Së pari mbushni një tenxhere me ujë dhe mbi të vendosni një enë rezistente ndaj zjarrit.

kreme 1

2.Shtoni në enë dyllin e bletëve dhe vajin e kokosit dhe uleni temperaturën pasi të ketë vluar uji.

kreme 2

3.Shtoni vajin e bajameve në përzierje.

kreme 3

4.Shtoni vitaminën E xhelin nga aloe vera dhe përzieni masën mirë.

kreme 4

5.Në fund shtoni vajin e karrotave dhe vendoseni kremën e përgaditur në një shishe apo enë të përshtatshme me kapak.

kreme 5

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME