Qysh Me Kriju Kolazh Me Fotografi Ne Android?

Platforma Android ofron aplikacione te shumta interesante per telefonat mobil. Nje nder to eshte edhe aplikacioni qe ofron krijimin e foto kolazheve.

Shkarkoni programin Photo Grid nga ketu: http://download.cnet.com/Photo-Grid-for-Android/3000-2192_4-75531981.html

Hapeni aplikacion dhe zgjedhni stilin e kolazhit
Zgjedhni vendin ku ndodhen fotografite per krijimin e kolazhit
Zgjedhni fotografite sipas deshires dhe klikoni Create.
Shtypni shigjetat majtas dhe djathtas per te ndryshuar renditjen e fotografive
Klikoni Save per ta ruajtur kolazhin e krijuar.