Qysh Me Kriju Fonte?

FontCapture është një shërbim online i cili ju mundëson krijimin
e Fonteve sipas dëshirës tuaj. Shumë persona në këtë moment
mendojnë si është e mundur. Nuk ju duhet shumë, përvec se një
printer edhe një scaner edhe ide të mira. Ju duhet të shkoni tek
faqja e FontCapture edhe të shkarkoni shabllonin. Mbasi e keni
shkarkuar mund të vizatoni në këtë shabllon fontin tuaj. Mbasi të
keni mbaruar punën duhet ta scanoni edhe ta ngarkoni në faqe. Mbasi
të keni bër të gjitha këto gjë, atëher do të merrni dokumentin
e fontit.

Mbasi të keni mbaruar të gjithë këto hapa duhet ta vendosni në
dosjen Fonts që gjëndet në C:/Windows edhe mund ta përdorni me
programet tuaja të shkrimit apo designit.

Tregojuni kreativ edhe krijoni Fontin tuaj.
http://www.yourfonts.com

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

 

 

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME