Qysh Me Kriju Folder te Tejdukshem?

Nese  gjerat e tua nuk deshironi t’i ndani me te tjeret atehere ju mund te krijoni folder te tejdukshem:

1. Krijo nje folder te ri.

2. Kliko me te djathten “Properties“.

3. Tani “customize“, “change icon“.

4. Kerko ne listen e ikonave jane 3 te padukshme dhe zgjedheni njeren prej tyre.

5. Pastaj ajo behet pa ikone dhe ndryshoni emrin e folderit dhe shtypni alt+255 Ose alt+0160.

6. Ne kete menyre folderi mbetet pa emer dhe pa ikone.

Nese harroni ne cilen pjese te Desktopit e keni vendosur folderin Kliko “Refresh” dhe gjatë klikimit shihet folderi.

 

//Falenderojme Shkodran Arifi-ne per kontributin ne kete teme.

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME