Qysh Me Kriju Emoticons ne Mesengjer?

Ne Windows Live Messenger ekzistojne plote emoticona interesante. Nese keni ndonje ide interesante per krijimin e nje emoticoni atehere ne vazhdim mund te mesoni se si te krijoni nje te tille.

Hapeni mesengjerin dhe kyquni me llogarine tuaj.

Ne menyne kryesore shkoni te Tools->Emotions…

 

Zgjedhni opcionin Create…  ne dritaren Emotions

Klikoni Find Image…, zgjedhni fotografine, klikoni Open, caktoni tastin e deshiruar per te shfaqur emoticonin dhe klikoni OK.

Kthehuni ne dritaren Emoticons dhe klikoni Close

Tani mund te zgjedhni emoticonat e krijuara.