Qysh Me Kriju Bore Te Rrejshme Me Sapun?

Tashme jane festat e fundvitit, dhe do na duhen dekorime te ndryshme. Ne kete artikull do ju tregojme si te krijoni bore te rrejshme me ane te sapunit, metode shume e lehte qe do ju zbukuronte bredhin tuaj.


Bleni disa sapune. Do ishte mire te i bleni sapunet e pa-armoatizuara, sepse ato do mund te “konkurronin” me aromat tjera qe gjinden ne shtepi. Gjithashtu merrni nje grirese djathi nese nuk e keni ndonje tashme, ose perdoreni ndonje qe nuk do e perdornit per grirje te djathit apo te tilla.


Perdorni anen e griresit qe i ka gropat me te vogla. Grini sapunin deri sa ta fitoni sasine e deshiruar.


Perdoreni boren. Shperndajeni rreth bredhit apo ne ndonje vend tjeter qe do ta dekoroni etj. Kudo qe te vendosni do duket shume bukur. Nese keni ndonje biznes te vogel si dyqan etj, kjo “bore” do ishte ideale per ta vendosur ne dritare apo te tilla.


Krijoni “gjera” nga bora. Bora ngjitet, andaj krijoni topa te vogla bore apo ndonje dordolec te vogel.