Qysh Me Kriju Balenen Nga Fjala "Love"?

Keni menduar ndonjehere se mund ta vizatoni balenen nga fjala “love”? Ja nje mesim te thjeshte.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME