Qysh Me Shiku Video nga YouTube në Desktop?

Ne kete artikull do te tregohet per aplikacionin DeskTube i cili mundeson te shikoni video nga YouTube ne desktopin tuaj.

Shkarkoni programin DeksTube nga ketu, dhe instalojeni ne kompjuterin tuaj.

sshot-2011-05-14-[22-59-20]

Programi eshte i ndertuar ne Adobe Air, dhe instalimi eshte shume i thjeshte.

sshot-2011-05-14-[22-59-47]

Pas instalimit, hapeni programin dhe do te shihni se perdorimi eshte shume i thjeshte.

sshot-2011-05-14-[23-07-18]

Kerkimi i videove behet nga hapesira Search.

sshot-2011-05-14-[23-28-22]

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME