Qysh Me Kopju DVD qe Eshte Copyright?

Nese keni ble ndonje  film dhe deshironi ta kopjoni DVD-ne qe te keni rezerve ne rast se origjinali ju humb por nuk mundeni pasi qe DVD-ja eshte copyright, atehere ne do te ju tregojme se si ta kopjoni.

Programi WinX DVD Ripper i ka 6.5 MB dhe mund ta shkarkoni falas nga ketu: http://www.winxdvd.com/dvd-ripper/download.htm

Hapeni programin

the image
Caktoni formatin ne te cilin deshironi ta keni te ruajtur videon
the image
Caktoni folderin ne te cilin do te ruhet video pas kopjimit
the image
Klikoni butonin Start
the image
Pritni deri sa te perfundoj kopjimi
the image
Pas perfundimit te kopjimit, hapeni folderin ku eshte ruajtur videoja e kopjuar nga DVD-ja.
the image
  • sefa_dardani

    po mir po me qit nga kompjuteri ose llaptopi ne cd qysh duhet aduhet ndonje program me instalu apo qka

  • Dren

    Te nderuar i kam dy CD te Tolk to Me -(nuk jan dvd po jan cd e thejsht ) me msu anglisht, pe du mi kopju ne llaptop po spe bon veq me cd pe duhet mi aktivizu programet e mu pem duhet mi kopju ne kompjuter e mes mi fut mo cd ne llaptop ,se edhe ashtu pe domtohen tu perdor shpesh , e mundesisht qe keni dijeni rreth kerkeses sime ,ose qe keni naj program ma dergoni edhe me tregoni detalisht qysh duna mi perdor ju Faleminderit.

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?