Qysh Me Konvertu Video ne Ubuntu Linux?

Transmageddon Video Transcoder eshte program per konvertimin e audio dhe videove ne Ubuntu Linux. Programi eshte gratis dhe instalimi eshte shume i lehte.

Ne command terminal shkruani: sudo apt-get install transmageddon

ose mund ta gjeni ne Software Center:

Klikoni Install. Pas instalimit programi do te duket keshtu:

Zgjedhni fajllin dhe caktoni ne cilin format deshironi ta konvertoni

Klikoni Transcode per te filluar procesin e konvertimit