Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

1A

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj të Google dhe shkoni në Google Docs . Në anën e djathtë të sipërme të dritares ka një ikonë dosje për të ngarkuar fotografi të reja. Klikoni mbi të për të vazhduar.

2A

Hapi 2: Ngarkoni një PDF file nga kompjuteri duke shtypur ” Select a file from your computer”  që hap Windows Explorer tuaj në shfletuesin e kompjuterit

3A
Hapi 3: Shko në llogarinë tuaj Google Drive dhe në listën e dosjeve që ju mund të shihni të shtuar PDF tuaj . Djathtas-klikoni mbi atë, zgjidhni opsionin “Open with” , dhe pastaj zgjidhni ” Google Docs “4A
Hapi 4: Kur fajlli nga Google Drive është hapur me Google Docs , të vazhdojë në “File ” menu në këndin e sipërm të majtë të dritares Google Docs , zgjidhni opsionin “Download as” dhe atje shkoni me ” Microsoft Word ( docx ) ” . Sapo ju klikoni në këtë opsion , shkarkimi i dosjes fillon.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME